Navigacija za mobilne

Unesite Vaš model telefona:
  • Ako nema vašeg telefona u pretrazi slobodno nas možete kontaktirati da proverimo da li podržava navigaciju.
  • Svi android telefoni podrzavaju navigaciju.

Navigacija na telefonu ?

To je sigurno najpraktičnije rešenje za Vas,jer je telefon uvek sa Vama tako da kada Vam god zatreba navigacija ona je tu za Vas da bi Vam uštedela vreme i novac...

Korišćenje GPS navigacije na telefonu je APSOLUTNO BESPLATNO ne troši kredit niti megabajte!

Kako funkcioniše navigacija iGO i Garmin na telefonu ?

Navigacije koje fabrički dobijate u vašim telefonima su ili jako nepouzdane ili rade preko interneta pa vam prave ogormne telefonske račune...


Za razliku od fabričkih navigacija na telefonima,navigacija iGO i Garmin koje instaliramo funkcionišu na principu klasične navigacije za kola. Preko GPS prijemnika telefon hvata satelit što omogućava navigaciji u telefonu da radi APSOLUTNO BESPLATNO bez da imate bojazni da ćete napraviti ogroman telefonski račun pogotovo kada ste romingu. O načinu funkcionisanja navigacija preko GPS prijemnika mozete vise procitati ovde. 

Šta je potrebno da bi ste mogli da imate navigaciju iGO i Garmin na vašem telefonu ? 
Sve što je potrebno jeste da imate smarthphone telefon na nekom od operativnih sistema android,symbian ili windows mobile i da Vaš telefon ima ugrađen GPS prijemnik i navigacija iGO ili Garmin može da se instalira na vašem telefonu i da Vam uvek bude pri ruci kada Vam god zatreba.

Koju navigaciju mogu da instaliram na mom telefonu ?
Na sve android telefon može da se instalira iGO navigacija u punoj rezoluciji ekrana,dok na Symbian telefonima se instalira Garmin navigacija ,dok za WindowsMobile može i iGO i Garmin navigacija.  Dok na telefonima sa fabričkim operativnim sistemom ne može da se instalira navigacija.

Kako da znam da li moj telefon ima android,symbian ili windows mobile operativni sistem ?
Ovde imate specifikaciju telefona na jednom od ova tri operativna sistema,tako da ako nađete telefon u ovoj specifikaciji onda možete sigurno da imate jednu od navigacija,ali ako slučajno nema vašeg telefona na spisku možete nas kontaktirati da proverite da li vaš telefon podržava navigaciju.